CRRC logo

Ministerul Sănătății al Republicii Moldova

IMSP Centrul Republican de Reabilitare pentru Copii

CRRC - Ministerul Sănătății al Republicii Moldova

Despre noi

Administrația

Ecaterina Gîncotă

Director Centru Republican de Reabilitare pentru Copii, Ministerul Sănătații RM.

Ecaterina Gîncotă

Director
Zabolotnîi Natalia

Vicedirector administrativ  CRRC

Zabolotnîi Natalia

Vicedirector administrativ
Mașcauțan Ion

Vicedirector medical CRRC

Mașcauțan Ion

Vicedirector medical
Mîndru Cecilia

Contabil-șef CRRC

Mîndru Cecilia

Contabil-șef
Grosu Victoria

Șef resurse umane CRRC

Grosu Victoria

Șef resurse umane

Organigrama

Organigrama

Scurt istoric

Short history crrc

Hai să-ți povestesc puțin despre noi!
IMSP Centrul Republican de Reabilitare și-a deschis ușile în urmă cu ceva timp, mai exact pe 31 mai 2008. De atunci, ne-am dedicat cu pasiune și devotament acordării serviciilor curative copiilor din toate colțurile țării, fie că provin din mediul urban fie rural.

Short history crrc

Ce facem? Ei bine, misiunea noastră este să oferim un sistem integrat bazat pe reabilitare fizică, psihică și socială, precum și asistență specializată de zi și cu cazare, în funcție de nevoile fiecărui beneficiar. Anual, avem capacitatea de a ajuta aproximativ 2400 de copii. Suntem mândri că respectăm standardele de evaluare și acreditare naționale în domeniu, și nu doar! Procedurile de diagnostic, tratament, recuperare prestate de noi sunt bazate, în primul rând, pe datele științifice întemeiate pe dovezi dar și experiența țărilor industrial dezvoltate. Suntem în continuă colaborare cu cele mai prestigioase universități din lume precum și Academia Europeană a Dizabilității în copilărie.

Short history crrc

Infrastructura IMSP CRRC alcătuită din două blocuri bine organizate și echipate oferă condiții de excepție pentru desfășurarea unei activități optime.

Blocul A este mai spațios, având trei etaje care găzduiesc recepția, birouri pentru consultații și diagnostic funcțional, săli pentru ședințele de recuperare, serviciul dietologic și o bucătărie proprie.

În vara anului 2009, am inaugurat Blocul B, care găzduiește terapia termică, balneoterapia, hidrokinetoterapia individuală, fizioterapia și birourile echipei manageriale. Coordonarea activităților noastre este realizată de directorul instituției și echipa managerială, numiți de către Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.

Short history crrc

În prezent, avem aproximativ 148 de angajați, dintre care 3 sunt personal de conducere. Echipa noastră medicală este formată din 18 de medici, 28 de asistente medicale, 23 kinetoterapeuți și 19 specialiști în asistență socială și psiho-pedagogică. În plus, avem 29 de infirmiere și 31 de membri ai personalului care asigură alte servicii.

Proiecte

Proecte de lunga durata
Agreement Státní centrum
Anexa la contract Amb Japoniei
Contract Ambasada Japoniei
Îmbunătățirea calității și accesului la serviciile de diagnosticare a tulburărilor de spectru autist (TSA) în Republica Moldova